Dragnea trebuie să răspundă personal pentru colapsul României… 

Ofensiva împotrivă sectorului privat-care fură și nu plătește impozite, dacă stai să asculți propaganda PSD-este rezultatul populismului lui Dragnea și al PSD. 

După 7 luni de guvernare, și fără să fie implementate legea salarizării unitare și legea pensiilor, banii colectați din taxe, impozite și accize NU ajung pentru plata salariilor bugetarilor și a asistenței sociale. 

Mai simplu, NU au bani de pensii și salarii!!! 

Ahh da, le plătesc pentru că se împrumută de la bănci (da, ați auzit bine de la bănci) pentru a acoperi diferența. Și se (ne, pentru că noi plătim până la urmă), vor împrumuta și mai scump pentru că taxa pe care Dragnea și PSD o vor impune sectorului financiar-bancar (bănci, IFN, asiguratori) se va vedea în PREȚUL pe care statul îl va plăți pentru aceste împrumuturi!! Asta nu o spune Tudose. 

Populismul și incompetența costă. Din păcate nu plătește cine trebuie. Pentru ce fac PSD și Dragnea României în aceste luni, pierderea alegerilor în 2020 este un cost mult prea mic. Ar trebui să plătească personal.”, a scris senatorul PNL, Florin Cîțu, pe Facebook.

Postarea sa este însoțită de un grafic realizat de Ministerul de Finanțe care arată că statul obține 80,4 miliarde lei din venituri fiscale, însă 91,3 miliarde se cheltuie pe salariile bugetarilor și pe asistență socială.