Pluserismul, o doctrină așezată sub semnul „masturbării timpurii”

Pluserismul, o doctrină așezată sub semnul „masturbării timpurii”

S-a decis! Raportul  „Matic” al Parlamentului European, un document care prevede ca femeile-bărbați însărcinate să fie sprijinite, deși nu le-a împiedicat nimeni niciodată, a fost adoptat cu 378 de voturi pentru, 255 împotrivă și 42 de abțineri! De cine a fost votat? De neomarxiști, evident. Din partea României, inițiativa a fost îmbrățișată - pardon de vorba proastă! - doar de europarlamentarii pluseriști, în frunte cu Dacian Cioloș. Restul, fie s-au abținut, fie au votat împotrivă.

Una dintre prevederile Raportului „Matic”, aceea potrivit căreia „în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen” a stârnit rumoare: de la sprâncene ridicate, până la ceea ce se numește caterincă, pe ideea că UE dă dreptul bărbaților să nască. De aici și până a-l întreba pe Dacian Cioloș dacă i-a venit ciclul menstrual nu a mai fost decât un pas. Pe care eu l-am făcut voios, înțelegând perfect la ce situații anume se referă prevederea, dar știind și ce urmărește ea de fapt.

Imediat s-au sesizat jurnaliștii de serviciu, arma deontologie, că doar d-aia au fost încorporați, instruiți și așezați în front. Aleg la întâmplare: un agarici-major de la UM DIGI 24 a arătat că „Articolul N, cel care a produs cele mai mari discuții, indică faptul că toți cetățenii europeni ar trebui să beneficieze de asistență medicală privind nașterea unui copil, fără a fi discriminați pe criterii de identitate de gen.”

Cu alte cuvinte, omenirea europeană, partea ei bărbătească, poate răsufle ușurată, nu va fi obligată să nască, căci prevederea garantează dreptul la îngrijirile medicale legate de naștere ale transsexualilor și ale indecișilor. Adică, fix aceleași drepturi de care se bucurau și până acum și transsexualii femei la bază, cât și non-binarii, tot femei la bază și aceștia. O prostie inutilă în plan practic!

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu se cunoaște absolut niciun caz în care, vreo femeie din aceste două categorii, sau mă rog, vreo persoană în posesia unui aparat reproducător feminin apt, să nu fi fost asistată medical în caz de sarcină și naștere.

Își imaginează cineva că vreo asemenea persoană, gravidă fiind, a fost întrebată ce crede ea că este, bărbat, femeie, libelulă, ozeneu, după care să fi fost dată afară din cabinetul medical sau din maternitate, pentru că a răspuns greșit? Dacă da, să-și ia o trotinetă. Pe de altă parte, cum dracului - Doamne iartă-mă! – să rămână gravide fetele astea, dacă în mintea, patimile și apucăturile lor ele sunt băieți? Așa, în silă, fără nicio tragere de inimă? Până și autorii documentului așază premisele apariției unei asemenea sarcini într-o coadă de pește aflată în ceață totală: „în anumite circumstanțe”.

Astfel, Raportul „Matic” nu este nimic altceva decât încă o declarație politică, o pisălogeală tembelă, o ținere forțată pe tapet a unei teme de impus artificial, prin metoda „hai, să vorbim, să biiip turma la cap, ca să le intre fraierilor bine în minte”. Pentru că altfel, ce să-i fi apucat? Cum ziceam și mai sus, au fost vreodată discriminate asemenea persoane? Le-a întrebat vreodată cineva la început de consult medical, sau la internare, pe vreo transgenă sau pe vreo non-binară „V-ați crezut, doamnă, vreodată bărbat?”, pentru ca la o adică să o dea pe ușă afară? Poate știe Dacian Cioloș pe cineva, poate au auzit trotinetiștii lui de așa ceva. Să facă publice cazurile!

Raportul „Matic” mai conține însă și altceva, altceva ce mie nu mi se mai pare deloc de râs. El mai propune, pe de o parte, impunerea educației sexuale obligatorii a copiilor, pe de alta, eliminarea dreptului la libertatea de conștiință a doctorilor și personalului medical, în baza căruia să poată refuza executarea procedurii medicale a avortului. Despre eliminarea posibilității exercitării dreptului la libertatea de conștiință, nici nu știu ce ar fi de comentat. Se acordă drepturi și libertăți unora, prin interzicerea de drepturi și libertăți altora? Nimic mai incorect, nimic mai absurd!

În privința impunerii educației sexuale obligatorii a copiilor, lucrurile sunt foarte clare, este limpede ce va conține. Ne lămurește un document-cadru emis de „Biroul Regional OMS pentru Europa”, „destinat factorilor de decizie politică, specialiștilor și autorităților din domeniul educației și sănătății”, intitulat „Standarde pentru educația sexuală în Europa”. Ca să nu plictisesc cititorul, voi reproduce întocmai doar una dintre prevederile documentului-cadru, aceea care stabilește pentru  „Grupul de vârstă 0-4 ani” educarea sexuală cu privire la, citez: „Bucuria și plăcerea de a atinge propriul corp - despre masturbarea timpurie”. Nu, nu este o eroare de transcriere, „Grupul de vârstă 0-4 ani”. Da, da, „0-4 ani”!

Tot despre masturbarea timpurie putem vorbi și în cazul politicii pluseriste, metaforic, desigur. Asta, pentru că ceea ce fac ei, cu gândul la bunăstarea trotineștilor care i-au votat, are aceeași valoare socială ca acea valoarea practică pe care o are actul masturbării pentru personajul care participă doar în închipuirea celui aflat în acțiunea solitară.