„În această dimineață , în jurul orei 08. 00, polițiști din cadrul Brigăzii Poliție Transport Public, cu sprijinul unui coleg din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat într-o stație de metrou din sectorul 3, un tânăr de 19 ani, din București, principal suspect în cazul de amenințare din seara de 24 octombrie.

 

Din cercetările efectuate s-a stabilit, că la acel moment, în jurul orei 19.00, în timp ce se afla în stația de metrou Piața Victoriei ar fi amenințat un bărbat, cu un pistol, după care a părăsit zona. Ulterior în timp ce se află într – un tren de metrou oprit în stație, ar fi agresat  mai multe persoane, după care a fugit. 

 

Cu ocazia depistării, în geantă pe care o avea asupra sa, a fost găsit un pistol cu aer comprimat, nespus autorizării, precum și un cuțit, tip briceag.

 

Tânărul de 19 ani a fost reținut și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 cu propunere de luare a unei măsuri preventive pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, au informat autoritățile.

 

 

Te-ar putea interesa și: