Evenimentul Zilei > Actualitate > Alertă! Focuri de armă la Rovinari! În ce stare se află polițiștii vizați de atac
Alertă! Focuri de armă la Rovinari! În ce stare se află polițiștii vizați de atac

Alertă! Focuri de armă la Rovinari! În ce stare se află polițiștii vizați de atac

Un șofer a tras cu un pistol în direcția unui polițist și a unui jandarm pentru că i-ar cerut actele necesare procedurii de legitimare.

Un tânăr din localitatea Rovinari a scos pistolul pe geamul portierei și a tras spre poliţistul şi jandarmul care i-au cerut actele pentru legitimare. Acesta se afla într-o maşină parcată în afara şoselei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Un şofer a tras cu pistolul asupra unui poliţist şi unui jandarm, în Gorj, în timp ce acesta era legitimat. Un tânăr din Rovinari se afla pe raza localităţii Drăguţeşti, parcat cu maşina în afara părţii carosabile, cu poziţiile pornite.

În acel moment, un poliţist şi un jandarm au mers la el pentru a-l legitima, însă acesta a refuzat să le dea actele, apoi a scos un pistol din torpedou şi a tras două focuri spre cei doi oameni ai legii.

Nu a nimerit pe niciunul, iar cei doi au reacţionat imediat, reuşind să-l deposedeze de pistol pe atacator şi să-l imobilizeze. Poliţiştii fac verificări în acest caz.

Ulterior, bărbatul a fost deposedat de armă și imobilizat, fiind acuzat de ultraj. Pistolul era de tip airsoft, cu bile, informează Realitatea.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: