Un pui de pisică a fost cimentat de viu într-un stâlp. Ca prin minune, bietul animal a fost găsit în viaţă. Salvatorii au spart stâlpul din beton şi au scos cu grijă felina, care însă a murit, câteva zile mai târziu.
Se pare că gestul de cruzime ar fi fost făcut de membrii unei comunităţi mormone,”Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă”, care au dorit să îi înveţe o lecţie pe cei care le condamnă practicile.
Pedeapsă pentru trădători
Pisicuţa îngropată în ciment a fost găsită pe propietate lui Isaac Wyle, din Colorado City, un fost membru al comunităţii mormone, care însă începuse să vorbească despre parcticile acestora şi despre fostul lider al comunităţii locale de mormoni, aflat acum în închisoare pentru întreţinerea de relaţii sexuale cu două minore.
Bărbatul, care a părăsit controversata comunitate de mai bine de 13 ani, spune că este permanent ameninţat de actualii membri, iar violenţa asupra animalelor este o modalitate de intimidare la care ei apelează de ani buni.
Biserica Mormonă a fost fondată de Joseph Smith, în 1830 şi în prezent are mai bine de 14 milioane de adepţi în întreaga lume. Mormonii sunt poligami, de aici şi controversele legate de această comunitate.
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/Xfnng5pl-F0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>