Cristian Popescu Piedone, în cărți pentru Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone, în cărți pentru Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone ar putea schimba primăria sectorului 4 cu cea a Capitalei. Conservatorii doresc să-i impună candidatura în fața partenerilor de la PNL și PSD cu care sunt în alianță, luând în calcul oficializarea în cadrul congresului PC de duminică, susțin surse din partid.

De altfel, președintele PC, Daniel Constantin, admite că subiectul este de actualitate. ”Discutăm toate variantele cu partenerii noștri pentru a o găsi pe cea mai bună. Aceasta (candidatura lui Piedone - n.r.) este o variantă. Pentru mine ar fi o onoare ca domnul Cristian Popescu Piedone să fie desemnat cadidatul la Primăria Capitalei”, a declarat Constantin pentru EVZ. Ponta: ”Măsurăm şi cine e pe primul loc, acela să candideze” Liderul PSD Victor Ponta a evitat un răspuns tranșat în privința unei candidaturi a lui Cristian Popescu Piedone. ”Nu am discutat decât un principiu, pe care îl voi respecta şi eu, şi PNL, şi PC. Facem şi la Bucureşti sondaj”, a declarat Ponta, precizând că varianta Piedone nu a fost încă discutată.

”Dar e unul din primarii de sector care ştiu că stă cel mai bine faţă de ceilalţi primari de sector. Dar principiul e foarte clar: măsurăm şi cine e pe primul loc, acela să candideze”, a adăugat liderul PSD.

Liderii PNL-PC și PSD iau în calcul și varianta susținerii lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei, Victor Ponta și Crin Antonescu urmând să aibă vineri, înainte de congresul PC, o întâlnire lămuritoare cu actualul primar general.

Ne puteți urmări și pe Google News