Evenimentul Zilei > Actualitate > Petrecăreţii au rămas fără alcool şi au trecut la dezinfectant. Nu vă puteţi imagina ce a urmat FOTO
Petrecăreţii au rămas fără alcool şi au trecut la dezinfectant. Nu vă puteţi imagina ce a urmat FOTO

Petrecăreţii au rămas fără alcool şi au trecut la dezinfectant. Nu vă puteţi imagina ce a urmat FOTO

Bărbaţii au dat o petrecere pe cinste în plină pandemie. Si cum vânzarea de alcool a fost restricţionată - după ce au terminat rezervele - au trecut pe dezinfectant de mâini.
Petrecerea a avut un final tragic. Totul s-a întâmplat într-un sat din Rusia unde şapte oameni au murit şi doi sunt în comă. După ce au rămas fără băutură petrecăreţii au trecut pe dezinfectanţi.

O petrecere care a avut loc vineri într-un sat din Rusia s-a soldat cu şapte morţi. Rămaşi fără băutură, tinerii din Tomtor, un sat de lângă Iakuţk, s-au gândit să improvizeze aşa că au băut dezinfectant.

După ce s-au trezit fără băuturi alcoolice, nouă tineri au decis să continue petrecerea, bând soluţia respectivă. Şapte dintre ei au murit, iar ceilalţi doi se află în comă.
Un grup de nouă persoane a băut o spălare de mână dezinfectantă atunci când alcoolul a epuizat joi la o petrecere în satul Tomtor din districtul Tattinsky din Yakuts, cea mai mare regiune din țară. Foto: În interiorul casei unde a avut loc petrecerea
Odată cu restricţiile impuse din cauza pandemiei de coronavirus, vânzarea de alcool a fost şi ea afectată. Pentru că tinerii s-au trezit fără alcool, au decis să bea din sticlele cu dezinfectant.
Astfel, s-au otrăvit, căci acesta din urmă conţine 69% metanol. Deşi au fost rapid transportaţi cu un avion la un spital din Iakuţk, şapte oameni au decedat, iar ceilalţi doi se află în stare gravă, medicii avertizând că şansele lor de supravieţuire sunt minime.
Se pare că încă două persoane sunt în comă în unitatea de terapie intensivă. Foto: În interiorul casei unde a avut loc petrecerea

Potrivit rapoartelor, 9 persoane petreceau în satul Tomatore, districtul Tatinski. Dezinfectantul pe care l-au băut bărbaţii a fost vândut ca produs de curățare a mâinilor în timpul focarului de coronavirus.

Primele trei victime au fost o femeie de 41 de ani și doi bărbați, de 27 și 59 de ani. Celelalte șase au fost trimise la spital. Trei bărbați, de 28, 32 și 69 de ani, au murit vineri. Un alt deces a fost raportat astăzi.

Ceilalți șase au fost trimiși cu avioane de evacuare medicală în capitala locală, Yakutsk.

Agenția Federală de Supraveghere a Sănătății Publice, Rospotrebnadzor, raportează: „Au fost înregistrate nouă cazuri de otrăvire cu dezinfectanți, inclusiv șapte cazuri letale”

Nu beți dezinfectant

Guvernul rus a cerut oamenilor să nu bea dezinfectanți în loc de alcool. Până în prezent, în Rusia au fost raportate 2064.748 de cazuri de infecție cu virusul corona, în timp ce 35.778 de persoane au murit. În același timp, 58 de milioane de oameni au fost declarați  pozitivi în lume și 13. 8 lakh au murit, informează eminetra.co.uk.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: