Evenimentul Zilei > Actualitate > PERVERSUL din Tulcea șantaja fete și le cerea POZE INDECENTE
PERVERSUL din Tulcea șantaja fete și le cerea POZE INDECENTE

PERVERSUL din Tulcea șantaja fete și le cerea POZE INDECENTE

Un bărbat din Tulcea a fost acuzat că ar fi şantajat mai multe tinere pe site-urile de socializare şi le-ar fi determinat să-i trimită fotografii indecente cu ele.

Bărbatul aborda pe internet adolescente de 16-17 ani, apoi sub pretextul unor ameninţări le cerea poze cu ele indecente, după cum se araya într-un comunicat IPJ Tulcea

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Tulcea, în colaborare cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, au identificat un bărbat de 30 ani din Tulcea acuzat de şantaj. Oamenii legii au stabilit că bărbatul respectiv a folosit, în perioada decembrie 2016 – ianuarie 2017, mai multe conturi fictive pe site-uri de socializare, abordând mai multe adolescente de 16 şi 17 ani din judeţul Tulcea. El le-a ameninţat pe fete că deţine materiale compromiţătoare despre ele pentru a le determina să-i trimită fotografii indecente, se arată în comunicat. 

“Astfel, autorul faptei ar fi comunicat victimelor că deţine clipuri video compromiţătoare cu ele, pe care le va poştă pe internet, dacă nu îi vor trimite fotografii indecente cu ele. Individul ar fi lăsat impresia fetelor că are cunoştinţe despre aspecte personale din viaţă lor. După ce a primit fotografii compromiţătoare de la unele minore, bărbatul ar fi trimis imagini cunoscuţilor acestora pe internet, şi ar fi continuat cu ameninţările, pentru a le determina să îi trimită şi alte fotografii, precum şi pentru a acceptă întreţinerea de relaţii sexuale”, se arată în comunicatul IPJ Tulcea. 

Bărbatul este acum urmărit penal pentru şantaj.