Pericol în alimentație. Foarte mulți pui au fost îndopați cu antibiotice

Pericol în alimentație. Foarte mulți pui au fost îndopați cu antibiotice

După un control amplu în magazinele din Germania, s-au descoperit că carnea de pui nu este conformă. Analiștii au descoperit că puii au fost hrăniți cu foarte multe antibiotice și că au devenit un pericol real pentru populație. Controalele s-ar putea extinde și în celelalte țări din Europa, inclusiv în România.

În Germania, analiștii au descoperit că foarte muți pui care pot pune în pericol sănătate populației.Puii din mai multe ferme industriale au fost îndopați cu apa, sare si hormoni, arata studiul care a speriat Europa.

Vestea șocantă a ieșit la iveală în momentul în care Organizația de Mediu si Protecția Consumatorilor a descoperit ca mai mult de jumătate din carnea de pui luata din mai multe supermarketuri care se găsesc si în Romania e contaminata cu bacterii care au devenit imune pana si la antibiotice.

 

Ne puteți urmări și pe Google News