Evenimentul Zilei > Actualitate > Pedeapsă severă pentru mama copilului mâncat de viermi. Cât va sta în închisoare
Pedeapsă severă pentru mama copilului mâncat de viermi. Cât va sta în închisoare

Pedeapsă severă pentru mama copilului mâncat de viermi. Cât va sta în închisoare

Mama din Dej care și-a lăsat copilul în comă, mâncat de viermi și muște, pentru care medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața a fost condamnată la 18 ani de închisoare.

Mama copilului de 9 ani din Dej, care a murit mâncat de viermi în casa în care locuia împreună cu bunica, femeia care i-a dat viață și concubinul acesteia, a fost condamnată la 18 ani și 2 luni de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorului sub forma omor calificat. Decizia nu este definitivă.

Totodată, bunica copilului și concubinul de la acea vreme al mamei sunt și ei cercetați pentru complicitate. Între timp, bărbatul a fost arestat preventiv într-un alt dosar. Bunica copilului este sub control judiciar.

Copilul a trăit un calvar

Cazul revoltător de la Dej a ieșit la iveală în momentul în care copilul a ajuns la spital în comă profundă, cu răni pe 80% din suprafaţa corpului, pline cu larve. Total neglijat de mamă, băiatul era crescut mai mult de bunica lui în condiţii de-a dreptul inumane.

Camera copilului era un adevărat focar de infecție. Bunica lui povestea la acea dată că băiatul de 9 ani a stat aproape 3 săptămâni ţintuit la pat. Nu s-a ridicat nici măcar să meargă la toaletă. În tot acest timp, nimeni nu s-a ocupat să-l ajute, deși locuia în casă cu 3 adulți, relatează Observator.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News