Candidatul PSD , Viorica Dăncilă , are șanse foarte mari să între în turul doi al prezidențialelor! Este opinia candidatului PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, care a declarat luni seară, în direct pe B1 TV, că este un anti social -democrat convins, fiind prezent la cele mai multe din manifestările împotriva PSD.

„Sunt un opozant constant al PSD. Am fost la aproape toate manifestațiile împotriva samavolniciilor PSD. Cred că am lipsit doar la două. M-am exprimat întruna în public, de zeci de ani. Eu nu sunt un om care a făcut afaceri cu PSD, să fie foarte clar. Eu, de zeci de ani, sunt un adversar constant al FSN, al PSD, încă din `90. Să fie foarte clar, eu nu sunt o persoană nouă, nu sunt un OZN post-ideologic și nu primesc lecțîi de anti-pesedism și nici lecții de anticomunism de la persoane, care nu au căderea această”, a afirmat Theodor Paleologu, în emisiunea „Dosar de politician” .

În ceea ce privește opțiunea sa pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în cazul în care nu se va califica, Theodor Paleologu a spus că electoratul de stânga este disciplinat și se va duce să o voteze pe Viorica Dăncilă , fapt care îi crește considerabil șansele să între în turul al doilea, deși el nu își dorește acest lucru .

„Este absolut imposibil ca Barna să între în turul 2. În schimb, din păcate, este posibil ca Dăncilă să intre în turul 2. Nu e imposibil pentru că PSD este extrem de disciplinat și s-ar putea să se mobilizeze. Aici este cât se poate de simplu, se votează împotriva stângii PSD, care este oroarea-ororilor în această țară. Nu există niciun fel de dubiu. Această a fost linia mea de când mă știu, de 30 de ani votez împotriva PSD. Nu e niciun fel de dubiu în această privință. Cred că PSD merită o sancțiune, de aceea îmi doresc că Dăncilă să nu între în turul 2”.