PDL Dâmboviţa cere demisia prefectului după ce doi oameni au fost ucişi de urşi

PDL Dâmboviţa cere demisia prefectului după ce doi oameni au fost ucişi de urşi

PDL Dâmboviţa cere demisia prefectului judeţului şi a celor implicaţi în gestionarea situaţiei create de atacurile unor urşi împotriva locuitorilor din nordul judeţului.

''Este inacceptabil să moară oameni din pricina incompetenţei autorităţilor'', declară preşedintele PDL Dâmboviţa într-un comunicat de presă. ''În calitatea sa de preşedinte al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), prefectul Emilian Rusu este primul responsabil pentru această nouă tragedie".  PDL Dâmboviţa cere demisia imediată a prefectului şi demararea unei anchete pentru identificarea tuturor celor care se fac vinovaţi pentru "această tragedie cu repetiţie". "Este inacceptabil să moară oameni din pricina incompetenţei autorităţilor'', se arată în comunicatul PDL Dâmboviţa.

Un bărbat de 64 de ani a murit, azi dimineaţă, în zona localităţii Moroieni, după ce a fost atacat de un urs. Este al doilea incident de acest tip din Dâmboviţa. Sâmbătă un bărbat de 71 de ani a fost atacat de un urs şi a murit, la câteva ore alte două persoane au fost atacate de urs şi au fost rănite. Autorităţile au împuşcat ursul, iar la autopsie s-a descoperit că animalul avea rabie. CITIŢI ŞI:

  • O NOUĂ TRAGEDIE în Dâmboviţa. Încă un om a fost ucis de urs, iar altul s-a salvat fugind. Autorităţile spun că fondul de vânătoare e suprapopulat
  • ALERTĂ! Un bărbat a fost ucis de un urs, iar o femeie şi un alt bărbat au fost răniţi. Jandarmeria: "Localnicii sunt în pericol!"

Ne puteți urmări și pe Google News