Lăudat prin modul în care a gestionat criza din Mandalay Bay, Jesus Campos, unul dintre cei mai importanți oameni din ancheta americană nu a fost audiat nici până în prezent, scriu jurnaliștii de la Daily Mail. 

Campos trebuia să se prezinte la o conferință de presă unde urma să primească un premiu, dar paznicul nu a apărut nici până acum, iar colegii de muncă povestesc că acest comportament nu îl caracterizează. 

Acest incident pare legat de faptul că  MGM Resorts International, care deține hotelul Mandalay Bay, a contestat filmul oficial al celui mai grav atac armat din istoria modernă a SUA. „Chiar acum mă preocupă unde se află colegul nostru și în ce stare este. E neobișnuit. Sper că totul e în regulă cu el”, a declarat un reprezentant al sindicatului din care făcea parte și paznicul.

Mai mult de 40 de arme de foc, mii de muniţii şi dispozitive ce permiteau transformarea unor arme de asalt în arme automate cu putere letală înzecită. Acesta a fost arsenalul lui Stephen Paddock, bărbatul în vârstă de 64 de ani care a deschis focul asupra oamenilor aflaţi la un concert în aer liber la Las Vegas. Bilanţul: 59 de morţi şi peste 500 de răniţi.