Evenimentul Zilei > Monden > Drama vieţii celebrei artiste. Secretul despre care nu vorbește. „Mi-e foarte greu”
Drama vieţii celebrei artiste. Secretul despre care nu vorbește. „Mi-e foarte greu”

Drama vieţii celebrei artiste. Secretul despre care nu vorbește. „Mi-e foarte greu”

Paula Seling, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din ţară a afirmat că are aproape tot ce-şi doreşte. Întradevăr, Paula Seling se bucură de un adevărat succes pe plan profesional, iar în viaţa de familie are un mariaj reuşit alături de Radu Bucura.

Totuşi, Paula are o rană în suflet care o macină şi o marchează pentru totdeauna. Până la vârsta de 41 de ani, cât are acum, vedeta nu a făcut copii.

Acest subiect este unul destul de sensibil despre care Paula nu vrea să discute niciodată.

Singura lucru pe care l-a mărturisit referitor la faptul că nu a devenit mamă până acum, la 41 de ani, este că nu a fost să fie, nicidecum din cauza vreunei probleme de sănătate.

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de a ne proteja şi de a ne proteja relaţia este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi“, a spus Paula Seling

Paula Seling merge de câteva ori pe săptămână la sală și își dorește să mai scape de câteva kilograme pentru a se simți mult mai bine în pielea ei.

„Sunt niște animale pe această planetă, dacă nu știți, care sunt complet ierbivore și trăiesc mult și bine. Gen, elefantul. La micul dejun prefer fructele, deși e dificil dacă vrei să slăbești, pentru că fructele au fructoză, care e un soi de zahăr. Se pot face un soi de icre false din quinoa, care sunt absolut minunate, zici că sunt icre, așa de bun gust au. La prânz, m-a învățat mama să fac șnițele din pleutoras delicioase, acele ciuperci care sunt cele mai apropiate ca proteine, de carne”, a mărturisit Paula Seling, potrivit cancan.ro