Evenimentul ZileiEVZ SpecialPaul Stănescu, porcii și intelectualii. Planul de bătaie al PSD

Paul Stănescu, porcii și intelectualii. Planul de bătaie al PSD

Paul Stănescu, porcii și intelectualii. Planul de bătaie al PSD
Paul Stănescu, noul secretar general interimar al social-democraților, anunță care este planul de bătaie al PSD.

Baronul de Olt intenționează să meargă într-un „control” pe la toate organizaţiile judeţene care au obţinut rezultate slabe la alegerile prezidenţiale. Situația de acolo va fi discutată în perioada următoare de noua conducere interimară a PSD, a declarat Paul Stănescu, preluat de Agerpres.

„Ne vom întâlni împreună cu conducerea interimară şi vom sta de vorbă cu fiecare organizaţie în parte, asta vom face în următoarea perioadă, după ce tăiem porcul, până să tăiem şi porcul… Vom merge peste tot, în fiecare judeţ, vom sta de vorbă şi vom face analize aşa cum trebuie, să vedem din ce cauză am avut şi rezultate mai slabe. E de discutat lucrul acesta, e o analiză mai complexă”, a afirmat Stănescu.

Pe de altă parte, liderul de facto al „sudiștilor” din PSD a declarat că toate deciziile majore până la Congres vor fi luate în Comitetul Executiv Naţional: „În această seară (n.r. – marți seară), PSD a dat dovadă de maturitate. Conducerea unui partid este un sport de echipă şi aşa trebuie să funcţioneze. Pe perioada interimară, împreună cu domnul preşedinte Ciolacu, cu toată echipa interimară, toate deciziile majore până la Congres vor fi luate în Comitetul Executiv Naţional”.


Accesează: