Paul Stănescu: PSD va avea candidat la prezidențiale. Susținerea lui Geoană, exclusă

Paul Stănescu: PSD va avea candidat la prezidențiale. Susținerea lui Geoană, exclusă Paul Stănescu Sursa foto: Arhiva EVZ

Paul Stănescu exclude ideea ca Mircea Geoană să fie susținut ca independent de către PSD. Mai mult, secretarul general al PSD a declarat că social-democrații vor avea candidatul lor la prezidențiale, „și va fi un membru la partidului”.

Paul Stănescu: PSD va avea candidat la prezidențiale

Paul Stănescu a mai declarat că nu este doar punctul său de vedere cu privire la candidatul la prezidențiale, ci și părerea multor colegi cu care stă de vorbă. Așadar, spune el, „Partidul Social Democrat va avea candidat un membru al partidului”.

„Eu v-am spus punctul meu de vedere, de fapt părerea mai multor colegi, că nu spun eu singur lucrul ăsta, o spun colegii mei, cu care stau de vorbă: PSD va avea un candidat la prezidențiale un om din interiorul PSD”, a declarat Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD a subliniat că majoritatea liderilor din partid sunt de acord ca Marcel Ciolacu să fie candidatul la alegerile prezidențiale.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa video. PSD/Facebook

Despre susținerea lui Mircea Geoană: Eu exclud lucrul ăsta

Întrebat de jurnaliști dacă este posibil ca Mircea Geoană să fie susținut ca independent de către partidul Social Democrat, secretarul general al PSD, Stănescu, a răspuns ferm că este exclusă susținerea lui Mircea Geoană.

„Eu exclud lucrul ăsta. Ca secretar general și membru al PSD, eu exclud o susținere a lui Mircea Geoană ca independent”, a răspuns Stănescu.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu va fi acel candidat, chiar dacă s-a dovedit că de la Iliescu, alegerea PSD nu a fost una câștigătoare, Paul Stănescu a spus: „Cutuma partidului cam așa a fost”. Dar, mai spune el, „nicio competiție nu seamănă una cu alta”.

Paul Stănescu, despre data alegerilor prezidențiale

Cu privire la data alegerilor prezidențiale, Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a declarat că datele vor rămâne 15 și 29 septembrie.

Reamintim faptul că liderii Coaliției au decis data alegerilor prezidențiale. Acestea ar urma să fie organizate pe 15 septembrie (primul tur) și pe 29 septembrie (turul doi).