Patronii din Centrul Vechi, hoți la drumul mare. Cum jefuiau oamenii fără jenă. Strategie de interlopi

Patronii din Centrul Vechi, hoți la drumul mare. Cum jefuiau oamenii fără jenă. Strategie de interlopi Sursa foto: Stiri mondene

Cei care au crezut că dacă ies în Centrul Vechi al Capitalei au parte de distracție și servicii ireproșabile au greșit. De fapt, au ajuns printre infractori. Chiar patronii localurilor au pus la punct un sistem ingenios de a le fura banii.

Mai mulți proprietari de cluburi din Centrul Vechi au fost arestați după ce s-a dovedit că jefuiau turiștii de sume imense de bani. Este vorba de trei bărbați care acționau împreună cu barmanii şi animatoarele din localurile lor. Poliția a descoperit că aceștia aveau o strategie inspirată din filmele de acțiune: puneau ochii pe străinii cu bani, animatoarele îi îmbătau bine, apoi barmanii le umflau nota de plată, uneori chiar de 10 ori. La final, prada era împărțită.

Ultima victimă a fost un turist din Germania, care după o noapte de pomină petrecută în club, s-a trezit la spital, dar și cu 7.000 de euro în minus, în cont. După ce a fost îmbătat bine în local, nu a mai observat că pe şampania care costa 2.400 a plătit 24.000 de lei. Pur și simplu barmanul au mai pus un ”0” când au tastat suma de plată pe POS.

Când și-a dat seama că a fost jefuit, neamțul a reclamat totul la Poliție. Oamenii legii au deschis o anchetă și caută alte victime. Ei au făcut percheziţii în casele suspecţilor şi la mai multe cluburi din Centrul Vechi al Capitalei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Trei patroni au fost arestaţi preventiv, iar complicii, un ospătar şi o dansatoare, au fost plasaţi sub control judiciar. Anchetatorii bănuiesc că sunt numeroase victime, doar că oamenii, de ruşine, nu au făcut plângere.

Sursa: Antena 3