Evenimentul Zilei > Actualitate > Patriarhul Daniel și președintele Academiei, victimele unei „tentative de șantaj” din partea unui membru GDS!
Patriarhul Daniel și președintele Academiei, victimele unei „tentative de șantaj” din partea unui membru GDS!

Patriarhul Daniel și președintele Academiei, victimele unei „tentative de șantaj” din partea unui membru GDS!

Într-un amplu articol dedicat controversei dintre un membru al GDS, care este și angajat CNSAS, și Patriarhul Daniel, respectiv președintele Academiei Române, Ioan Aurel Pop, jurnalistul Victor Roncea face o analiză detaliată a tuturor implicațiilor din acest dosar cu ramificații complexe.

Scrisoarea către CNSAS 

Către Președintele Colegiului CNSAS

Colegiul CNSAS

Stimate Domnule Președinte,

Stimați membri ai Colegiului CNSAS,

Un angajat al CNSAS, recte Mădălin Hodor, îl amenință și șantajează voalat pe Patriarhul României, printr-o publicație, cu scoaterea Dosarului. De ce? Pentru că acesta a făcut o declarație care a deranjat pe altcineva.

În același timp, în aceeași publicație, Hodor reia negru pe alb minciuna penibilă și descalificantă pentru orice cercetător cu Lista celor „200 de colaboratori ai Securității” – „agenți de influență ai regimului comunist”.

Dar Hodor nu este numai un cercetător și comentator/manipulator răspândac de știri false pe bandă, ci este angajatul Dvs și pentru orice cititor neavizat părerile lui neavenite apar ca fiind girate de instituția unde lucrează, respectiv CNSAS.

Concret, în public se vehiculează acum faptul că CNSAS – INSTITUȚIA – îl amenință și șantajează pe Patriarhul României.

Vă rugăm să ne oferiți astăzi un răspuns privind calitatea în care se exprimă, modul în care este afectată imaginea CNSAS (cum considerați Dvs – este sau nu afectată?) și să lămuriți opinia publică cu privire la acea listă. Este datoria Dvs.

Vă mulțumesc,

Victor Roncea

Redactor șef ActiveNews

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.