Frumoasa rusoaică și Bianca Drăgușanu își aruncă săgeți pline de venin ori de câte ori au ocazia, iar acum a venit rândul Dariei să atace.

După despărțirea de Bodi, Bianca a postat tot felul de poze și mesaje prin care lasă de înțeles că merge mai departe, fără a fi afectată de tot scandalul prin care a trecut cu Alex Bodi și că nu o interesează relația pe care omul de afaceri o are cu Daria, rusoaica ce face furori pe Instagram.

De când Alex Bodi a recunoscut lor, Daria este mult mai încrezătoare în forțele proprii și nu ezită să o atace pe Bianca.

Pe pagina sa de Instagram, Daria a postat o imagine cu un mesaj adresat, cu siguranță rivalei sale, Bianca Drăgușanu.

„Dacă mă urăști, urăște-mă singură, nu te duce acolo să spui minciuni despre mine și nu încerca să aduni oameni care să mă urască împreună cu tine”, a fost mesajul cu subînțeles al Dariei pentru Bianca, scrie Spynews.

Bianca Drăgușanu, gest controversat

Luni, frumoasa blondină și-a surprins fanii de pe Instagram cu un gest imprevizibil. Bianca a posta câteva story-uri cu un buchet imens de trandafiri albi, pe care i-a primit. Însă după ce s-a uitat cu atenție la bilețelul care a însoțit buchetul, sexy-blondina a pus mâna pe o brichetă și a dat foc atât biletului, cât și buchetului de trandafiri.

Cu toate că nu a vrut să dezvăluie din partea cui sunt acei trandafiri superbi, toate indiciile spun că expeditorul este Alex Bodi. Dacă analizăm reacția vedetei și faptul că pe fundal se pot auzi versurile „Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic/ Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-și mai ajunge nimic” din piesa Deliei, mesajul Biancăi pare destul de clar.

Ba mai mult, după ce a dat foc florilor, Bianca Drăgușanu a adăugat și mesajul „End of Story”, ceea ce înseamnă că vedeta a pus punct și că nu mai există cale de întoarcere. Bianca pare mai decisă ca niciodată să îl uite pe Alex Bodi, iar un buchet de trandafiri, indiferent cât de impresionat este, nu îi va schimba decizia.