Evenimentul Zilei > Politica > Parlamentul a reacționat după sesizarea făcută de Mediafax: E o chestiune GRAVĂ
Parlamentul a reacționat după sesizarea făcută de Mediafax: E o chestiune GRAVĂ

Parlamentul a reacționat după sesizarea făcută de Mediafax: E o chestiune GRAVĂ

Senatorul PNL, Marius Nicoară, şef al Comisiei pentru Drepturile Omului, a dezbătut sesizarea făcută de Mediafax către Procurorul General.

Politicianul a afirmat că este posibil ca Parlamentul să fie interesat să sesizeze CCR cu privire la protocolul SRI-Parchetul General din anul 2009, desecretizat.

"Intră direct la noi. Intră în şedinţa biroului permanent al Senatului şi apoi se repartizează. Eu ca senator şi preşedinte de Comisie spun că aştept să văd exact punctele pe care le sesizaţi. Din ce au fost până acum dezbateri în spaţiul public, cred că este o chestiune ce s-a întâmplat destul de gravă şi în mod cert noi vom cere puncte de vedere şi acelor care sunt vizaţi (SRI şi Parchetul General – n.r.), că aşa e firesc. Apoi, facem o şedinţă şi analizăm toate punctele de vedere transmise, după care în mod cert vom lua o decizie care va fi supusă la vot", a afirmat Nicoară.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: