Evenimentul Zilei > Actualitate > Panică în tramvaiul 9: un bărbat și-a tăiat iubita cu cutter-ul
Panică în tramvaiul 9: un bărbat și-a tăiat iubita cu cutter-ul

Panică în tramvaiul 9: un bărbat și-a tăiat iubita cu cutter-ul

Un bărbat care și-a tăiat iubita cu un cutter în tramvai a fost arestat preventiv. Acesta, arată autoritățile, nu era la prima abatere.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul L. I. A. cu privire la săvârșirea în stare de recidivă a infracțiunilor de violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. În ordonanța de punere în mișcare a acțiunii penale procurorii au reținut că în data de 6 martie, în timp c ecălătorea cu tramvaiul nr. 9 ce se deplasa în zona Gării de Nord din Timișoara, inculpatul L. I. A. a lovit-o cu cotul și cu un cuter pe concubina sa N. L., cauzându-i leziuni ce au necesitat 12 zile de îngrijire medicală.  ”Acțiunea sa a provocat o stare de panică în rândul călătorilor din acel mijloc de transport, printre care erau și , arată procurorii.

Inculpatul a fost reținut de către organele de poliție și arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile de către Judecătoria Timișoara și urmează să fie cercetat în continuare în stare de arest preventiv.