Evenimentul Zilei > Actualitate > Pană de curent, arbori căzuți pe șosea și pe calea ferată. Acesta este bilanțul după rafalele de vânt de la Brașov
Pană de curent, arbori căzuți pe șosea și pe calea ferată. Acesta este bilanțul după rafalele de vânt de la Brașov

Pană de curent, arbori căzuți pe șosea și pe calea ferată. Acesta este bilanțul după rafalele de vânt de la Brașov

Circulația trenurilor a fost blocată vreme de aproape o oră, pe tronsonul Timișul de Sus-Predeal, de un arbore doborât de vânt

Brașovul a fost serios afectat, astăzi, de rafalele puternice de vânt care s-au pornit odată cu sirenele, în timpul exercițiului de alarmare în caz de dezastre. Curentul a picat în centrul Brașovului și a oprit semafoarele, dar și activitatea în clădirea în care funcționează Prefectura, Consiliul Județean și Curtea de Apel Brașov.

Drumul de legătură dintre Poiana Brașov și Râșnov a fost, și el, blocat vreme de aproape o oră din cauza a doi arbori căzuți pe carosabil și care au fost doborâți de vânt.

Și circulația trenurilor pe ruta Brașov-Buurești a fost blocată mai bine de 30 de minute, din cauza unui arbore căzut pe șinele de cale ferată între Timișul de Sus și Predeal.

Meteorologii anunță și pentru mâine vreme rea, vânt în rafale și temperaturi scăzute, în special noaptea, când minima poate atinge, la Brașov, zero grade Celsius.