Paleologu: Ponta are dreptate din când în când. A avut aprecieri pozitive la adresa mea

Paleologu: Ponta are dreptate din când în când. A avut aprecieri pozitive la adresa mea

Cu ”blatul cu opoziția” temă de campanie internă, Toader Paleologu interpretează în felul său relația cu PSD: ”Victor Ponta arată din când în când că are dreptate în ce spune. Mie mi-a părut bine că a avut aprecieri pozitive şi la adresa mea”.

”Şi alţi lideri ai opoziţiei au spus la fel lucruri bune. Nu mă deranjează să continue în felul acesta, să devină un bun obicei”, a a continuat el.

Cât privește faptul că în ultimele zile ceilalţi doi candidaţi la şefia PDL, Emil Boc și Vasile Blaga” şi-au adresat, direct sau indirect, acuze, Toader Paleologu a declarat că astfel de lucruri sunt normale pe undeva, dar şi-a exprimat regretul că ele se produc. ”Încerc şi eu să le domolesc pe cât posibil şi sper că o să scadă intensitatea lor”, a declarat el.  Săptămâna trecută, Monica Macovei și Sever Voinescu și-au declarat susținerea față de Emil Boc, invocând totodată ”simpatia” și ”entuziasmul” cu care opoziția se implică în lupta pentru putere din PDL de partea lui Blaga. "Blaga întruneşte aprecierea oponenţilor duri ai lui Traian Băsescu şi ai reformei. Nu voi vota cu nicio persoană care se bucură de simpatia echipei Voiculescu-Ponta-Antonescu", spune Macovei. "Mă pune pe gânduri entuziasmul cu care inamicii PDL îl susţin pe Vasile Blaga", susţine Sever Voinescu. Sâmbătă, și premierul Emil Boc a ieșit la atac în același ton. ”Sunt mândru de un lucru: sunt mândru că nu sunt susţinut de Victor Ponta la preşedinţia partidului. Şi asta spune tot”, a afirmat

Ne puteți urmări și pe Google News