Paleologu: Moţiunea mea e un fel de canon de post, e aproape călugărească

Paleologu: Moţiunea mea e un fel de canon de post, e aproape călugărească

Toader Paleologu spune că scopul său nu este câștigarea președinției PDL, ci atragerea de partea sa a cât mai multor democrat-liberali astfel încât să-și poată impune ideiile. De aceea, a explicat el, și moțiunea cu care s-a înscris în alegerile interne este una ”austeră”.

”Moţiunea mea e simplă, austeră, e un fel de canon de post, o moţiune aproape călugărească. Eu nu sunt dintre cei care se bat cu încrâncenare pentru şefia partidului, eu vreau să câştig un număr de membri din fiecare organizaţie care să-mi poată permite să merg mai departe pe ideile mele”, a declarat astăzi Paleologu, citat de Agerpres.  Pe de altă parte, fostul ministru al Culturii a spus că vrea ca PDL să recâştige  Bucureşti la alegerile locale din 2012.

''Municipiul Bucureşti este cunoscut pentru cel mai mare pom de Crăciun, cei mai mulţi Moşi Crăciun, cârnatul cel mai mare, în loc să se facă centura Bucureştiului. Trebuie să acordăm o mai mare importanţă sudului ţării şi implicit judeţului Giurgiu, care este atât de aprope de Bucureşti, şi trebuie o voinţă mai fermă pentru Bucureşti'', a spus Paleologu, care și-a prezentat astăzi, la Giurgiu, moțiunea cu care candidează la șefia PDL.

Ne puteți urmări și pe Google News