Evenimentul Zilei > Politica > Paleologu îl TAXEAZĂ pe Iohannis: Greu putea alege un moment MAI PROST pentru a-şi anunţa candidatura!
Paleologu îl TAXEAZĂ pe Iohannis: Greu putea alege un moment MAI PROST pentru a-şi anunţa candidatura!

Paleologu îl TAXEAZĂ pe Iohannis: Greu putea alege un moment MAI PROST pentru a-şi anunţa candidatura!

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, critică momentul ales de preşedintele Iohannis pentru a-şi anunţa candidatura pentru al doilea mandat.

"Greu putea alege preşedintele un moment mai prost pentru a-şi anunţa candidatura la un al doilea mandat. Calculele politice personale sînt de-a dreptul indecente, atunci cînd infractorul-şef declanşează prăpădul pentru a scăpa de pedeapsă", a afirmat Paleologu pe pagina sa de Facebook, citat de Mediafax.

El îşi exprimă speranţa ca lumea să iasă în stradă "pentru a opri imensa samavolnicie care se va produce zilele astea: schimbarea codului penal de dragul unui infractor cu potenţial dictatorial". 

"Sper, cu alte cuvinte, ca lumea să nu se lase descurajată de prost inspirata stratagemă prezidenţială. Nu pentru preşedinte ieşim, ci pentru viitorul nostru într-o ţară liberă", a scris Paleologu. 

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, sâmbătă, la Sibiu, că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat de preşedinte.