Organizația Națiunilor Unite DESCRISĂ de Trump : „Este un CLUB în care oamenii se adună, stau de vorbă și se simt bine”

Organizația Națiunilor Unite  DESCRISĂ de Trump : „Este un CLUB în care oamenii se adună, stau de vorbă și se simt bine”
Donald Trump ar vrea ca ONU să nu mai fie "un club” în care oamenii "să se simtă bine”. Președintele ales își continuă seria de critici pe rețelele de socializare, scrie cotidianul britanic The Independent.


Într-o postate pe Twitter,  Donald Trump a scris că "ONU are un potențial foarte mare, dar acum este doar un club în care oamenii se adună, stau de vorbă și se simt bine. Este atât de trist!”
 
După Consiliul de Securitate ONU de vineri, care a adoptat o rezoluție prin care-i cere Israelului să înceteze acțiunile de colonizare în Palestina, Donald Trump a spus: „O mare pierdere… pentru Israel în ONU, pacea va fi mult mai greu de negociat. Păcat, dar vom reuși să facem asta!”.
 
Președintele ales mai susține că a adus „speranța” în lume,  cuvânt care a fost folosit de Barack Obama drept slogan.
 
„Lumea era sumbră înainte să câștig – nu exista nici o speranță. Acum piața a crescut cu 10%, iar cheltuielile de Crăciun au depășit un trilion de dolari”, a scris Donald Trump pe Twitter.
 
El a reacționat și la declarația lui Barack Obama, care a susținut că el ar fi câștigat alegerile dacă ar fi fost candidatul democrat în locul lui Hillary Clinton, potrivit activenews
Publicat in categoriile: International
Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Pentru comentarii sau drept la replică, ne puteți contacta pe pagina noastră de Facebook