Evenimentul Zilei > Politica > ORBAN O DISTRUGE IAR PE DĂNCILĂ cu un limbaj care nu-i face cinste. Breaking news în politică
ORBAN O DISTRUGE IAR PE DĂNCILĂ cu un limbaj care nu-i face cinste. Breaking news în politică

ORBAN O DISTRUGE IAR PE DĂNCILĂ cu un limbaj care nu-i face cinste. Breaking news în politică

Ludovic Orban, liderul PNL, a lansat un nouc atac la adresa premierului Dăncilă, folosind un limbaj foarte dur, care nu-i face cinste.

Liderul PNL Ludovic Orban a reacționat dur, joi, pe Facebook, după ce Sputnik, site controlat de statul rus, a publicat un articol laudativ la adresa premierului României, propunând-o pe aceasta pentru titlul de omul politic român al anului Centenarului, fiind lansat un sondaj în acest sens. Nici de data aceasta Viorica Dăncilă nu scapă de atacurile liderului PNL, acesta numind-o „parodie de premier”.

„Sa vezi si sa nu crezi !

S-a gasit, totusi, cineva din lumea asta sa zica ceva de bine de parodia asta de premier scoasa din joben de Dragnea. Acum sa nu va imaginati ca este vorba de CNN, Euronews, BBC, New York Times, Der Spiegel, Times, Le Monde, Corriere de la Sera sau de vreun alt post de televiziune sau publicatie serioasa recunoscuta pe plan international. Aici lucrurile sunt clare. Dancila apare asa cum este, sau mai degraba nu apare de loc, pentru ca este trecuta in categoria „insignifianti”.

Cine a trecut peste toate evidentele si s- a scremut sa gaseasca ceva de apreciat la demna urmasa a „sinistrei” ? Raspuns corect: SPUTNIK. Adica organul oficial de propaganda a rusilor in Romania. Ce dovada mai buna ne trebuia ca sa se prinda toata lumea de coada varata adanc in guvernarea Dragnea- Valcov- Dancila ?

P.S. Daca tot o considera asa de remarcabila, sa o ia la ei si sa- i dea o gubernie.”, scrie Orban pe Facebook.