Evenimentul Zilei > Politica > Orban, acuzații INCENDIARE: Guvernul a făcut bugetul pe „bani falși”
Orban, acuzații INCENDIARE: Guvernul a făcut bugetul pe  „bani falși”

Orban, acuzații INCENDIARE: Guvernul a făcut bugetul pe „bani falși”

Liderul PNL, Victor Orban a declarat, vineri, că bugetul de stat pe anul 2019 este construit pe „bani falși” și că va condamna România la stagnare.

„PNL a votat împotriva legii bugetului de stat şi împotriva legii bugetului asigurărilor sociale de stat din nişte motive extrem de puternice şi de solide.

Bugetul de stat prezentat de PSD – ALDE condamnă România la stagnare şi transformă anul 2019 într-un an pierdut pentru români. PNL consideră că acest buget este construit pe bani falşi. PSD-ALDE încearcă să prezinte bugetul ca pe un portofel nou, mare, doldora de bani, din care are de împărţit pentru fiecare român

Dacă deschidem acest portofel prezentat de PSD- ALDE, vedem că cel puţin 25% din aceşti bani sunt bani falşi. Bacnote de 200 de RON pe care nu apare poza lui Lucian Blaga, ci apare poza lui Dragnea. Sunt bacnote de 100 de RON pe care nu apare poza lui I.L. Caragiale, ci poza lui Vâlcov. Sunt bacnote de 50 de RON pe care nu apare poza lui Vlaicu, ci apare poza lui Orlando, adică bani care nu valorează nici două cepe degerate, bani inventaţi, bani făcuţi din pix, bani care nu vor exista pentru a îmbunătăţi viaţa românilor”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la Parlament, conform agerpres.ro.

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: