Prezent la bilanțul activității Poliției Capitalei pe anul 2013, edilul-șef a apreciat efortul pe care polițiștii îl fac în fiecare moment pentru populație și a subliniat că nu are nimic să le reproșeze.
"Fără susținerea logistică este mai greu, dar slavă Domnului că ei pot să țină într-un echilibru civilizat siguranța cetățeanului și liniștea lui și pentru lucrul acesta le mulțumesc. Am venit cu sufletul deschis să le spun că îi respect pentru tot ceea ce fac. A scăzut numărul infracțiunilor pe teritoriul municipiului București, da, a fost cel mai bun an al lor din ultimii 10 ani", a afirmat Oprescu, potrivit Agerpres.
El a adăugat că mai trebuie aduse unele îmbunătățiri activității de poliție, dar că acest lucru se poate face "încet, încet".
Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a prezentat vineri raportul de evaluare a activității pe anul 2013.
Datele centralizate arată că Direcția de Poliție a Municipiului București este unitate-etalon a Poliției Române iar anul trecut s-au înregistrat scăderi semnificative ale infracționalității, fiind cota minimă a ultimilor 10 ani. Astfel, în anul 2013 numărul infracțiunilor a scăzut cu 7% comparativ cu 2012, dintre care 63,5% au fost infracțiuni judiciare, 9,8% de natură economico-financiară și 26,7% de altă natură

Te-ar putea interesa și: