Evenimentul Zilei > Social > Opera Nights, la Castelul Corvinilor, un mare succes
Opera Nights, la Castelul Corvinilor, un mare succes

Opera Nights, la Castelul Corvinilor, un mare succes

Spectacolul cu opera „Traviata”, de Giuseppe Verdi, a deschis, miercuri seara, la Castelul Corvinilor din Hunedoara, cea de-a cincea ediţie a Festivalului „Opera Nights”, biletele pentru toate spectacolele fiind epuizate deja.

Festivalul va continua până duminică, la Castelul Corvinilor din Hunedoara şi la Palatul Magna Curia din Deva, spectacolele fiind programate alternativ în cele două spaţii organizate în aer liber.

Programul celor cinci nopţi de festival este compus din spectacole de operă şi operetă, ediţia din acest an fiind dedicată compozitorilor Giuseppe Verdi şi Johann Strauss.
Ediţia din acest an beneficiază de prezenţa a 172 de artişti, o mare parte provenind de la Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, din Constanţa, care asigură şi orchestra, corul şi corpul de balet, iar în rolurile principale sunt distribuiţi solişti binecunoscuţi pe scenele naţionale sau internaţionale.
Festivalul va continua în această seară, la Palatul Magna Curia Deva, cu opereta „O noapte la Veneţia”, de J. Strauss, iar vineri, la Castelul Corvinilor din Hunedoara va fi prezentată opera „Nabucco”, de Verdi. Spectatorii vor putea urmări, sâmbătă, la Deva, opera „Aida”, de Verdi, după care festivalul se va încheia la Hunedoara, duminică, cu opereta „Liliacul” de J. Strauss.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.