Opera Comică pentru Copii, premiată în India

Opera Comică pentru Copii, premiată în India

APRECIERE. Opera Comică pentru Copii a primit recent "Appreciation Award", distincţia supremă a celei de-a noua ediţii a Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului pentru Copii de la New Delhi, conform Hotnews.

România a avut privilegiul de a participa, alături de alte trei ţări şi de India la festivitatea de deschidere, găzduită de compexul Bal Bhavan. Artiştii români au susţinut în deschiderea festivalului un spectacol de balet pe două melodii ale Loredanei ("Jaga, jaga" şi "Lele"), iar la Kamani Auditorium, una dintre cele mai moderne săli de spectacol din New Delhi, au avut două reprezentaţii cu baletul de buzunar "Mirandolina", precum şi un microrecital cu o suită de cântece de petrecere româneşti.

"Appreciation Award", cea mai înaltă distincţie a festivalului, a încununat a doua participare consecutivă a operei la această manifestare la care au fost în acest an invitate formaţii din 26 de ţări. Opera Comică pentru Copii a condus atât în topul preferinţelor specialiştilor cât şi în cel al publicului. Românii au fost invitaţi şi la ediţia de anul viitor.

Ne puteți urmări și pe Google News