Evenimentul Zilei > Actualitate > Omul care l-a condamnat la moarte pe Ceaușescu se însoară. Aleasa, mai tânără cu 41 de ani
Omul care l-a condamnat la moarte pe Ceaușescu se însoară. Aleasa, mai tânără cu 41 de ani

Omul care l-a condamnat la moarte pe Ceaușescu se însoară. Aleasa, mai tânără cu 41 de ani

A făcut parte din completul care l-a condamnat la moarte pe Ceaușescu și a devenit celebru pentru metafizica clitorisului.

El zice c-ar fi zis catharsis, nu clitoris, dar n-a înțeles bine ziarista cu care vorbea. Oricum, nici ajuns la vârsta de 78 de ani, lui Gelu Voican Voiculescu nu pare să îi fie indiferentă cealaltă jumătate a omenirii. Așa că a decis să se însoare cu o femeie mai tânără decât el cu 41 de ani.

Gelu Voican Voiculescu a făcut parte din completul de judecată care i-a condamnat la moarte pe Elena și Nicolae Ceaușescu, ocupând – ulterior – funcția de vicepremier în guvernul condus de Petre Roman, scrie Cancan.

Unii l-au considerat o personalitate a istoriei contemporane, alții doar un personaj controversat. Cert este că Gelu Voican Voiculescu a făcut parte integrantă dintr-un capitol important al României, având, de altfel, și un trecut plin de evenimente.

În vârstă de 78 de ani, tată a patru copii, Gelu Voican Voiculescu se pregătește… de nuntă. Viitorul mire a fost ”înrobit” de farmecele unei femei care este cu 41 de ani mai tânără decât el, însă, atunci când este vorba despre dragoste, diferența de vârstă este doar un amănunt insignifiant.

Aleasa inimii lui Gelu Voican Voiculescu ar fi Georgiana Daniela Arsene, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Vernești, județul Buzău. Evident, este un (alt) moment de cotitură – de data aceasta sentimentală – în viața tumultuoasă a lui Gelu Voican Voiculescu, cel care declara, la un moment dat, că a dorit să fie un om liber – în vremea regimului comunist – și că a făcut tot posibilul pentru a deveni un „asocial”, însă „imun și invulnerabil”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.