Evenimentul Zilei > Actualitate > Omagiu pentru Raffaella Carrà. Naționala Italiei a cerut UEFA ca o melodie a iubitei cântărețe să fie difuzată pe stadion, înaintea semifinalei. VIDEO
VIDEO

Omagiu pentru Raffaella Carrà. Naționala Italiei a cerut UEFA ca o melodie a iubitei cântărețe să fie difuzată pe stadion, înaintea semifinalei. VIDEO

Echipa națională de fotbal a Italiei va aduce un omagiu legendarei Raffaella Carrà. Înainte de meciul Italiei cu Spania, sportivii vor asculta una dintre cele mai iubite piese ale artistei.
Echipa națională a Italiei a solicitat Uniunii Asociațiilor Europene de Fotbal (UEFA) să introducă în playlist-ul melodiilor care sunt ascultate pe stadion, la momentul în care sportivii se încălzesc înaintea meciului, piesa cântăreței italiene A far l’amore comincia tu, una dintre cele mai iubite melodii ale artistei.

Omagiul adus Raffaellei Carrà. Piesa va fi difuzată înainte de semifinala campionatului

Echipa națională de fotbal a Italiei a solicitat UEFA să îi permită difuzarea piesei A far l’amore comincia tu, a cântăreței italiene Raffaella Carrà, drept omagiu adus artistei care a decedat luni, la vârsta de 78 de ani.

UEFA a dat curs solicitării sportivilor. Astfel, înainte de semifinala Campionatului European, în amintirea cântăreței italiene se va difuza una dintre piesele cele mai iubite ale artistei.