Evenimentul Zilei > Politica > Lia Olguţa Vasilescu şi-a exprimat votul la Craiova. „Am votat pentru a trimite patrioţi în Parlamentul European”
Lia Olguţa Vasilescu şi-a exprimat votul la Craiova. „Am votat pentru a trimite patrioţi în Parlamentul European”

Lia Olguţa Vasilescu şi-a exprimat votul la Craiova. „Am votat pentru a trimite patrioţi în Parlamentul European”

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu, a afirmat, după ce a a votat pentru alegerile europarlamentare că votul pe care l-a dat astăzi, duminică 26 mai, este pentru că doreşte să trimită patrioţi la Bruxelles şi pentru eliminarea dublului standard, însă a refuzat să voteze pentru referendum.

 

„Am votat pentru a trimite patrioţi în Parlamentul European, pentru eliminarea dublului standard, pentru ca şi românilor să le fie permis ceea e permis în celelalte ţări din UE şi să fie interzis şi în România ceea ce este interzis şi în celelalte ţări. Cred că azi foarte mulţi români se vor prezenta la vot, îi aşteptăm pe toţi, pentru că e un vot foarte important pentru noi", a spus Olguţa Vasilescu, potrivit agerpres.ro

Vicepreşedintele PSD, care în secţia de votare nu a ridicat şi buletinele de vot pentru referendum, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis nu a fost în stare să explice întrebările.
De asemenea, Vasilescu a mai spus că nu a vrut să voteze şi pentru referendum, deoarece preşedintele Klaus Iohannis nu a fost în stare să explice întrebările.

„În ceea ce priveşte referendumul, nu am votat. Refuz să particip la o mascaradă, cu atât mai mult că cel care a promovat acest referendum nu a fost în stare să explice întrebările", a mai afirmat Vasilescu.

Olguţa Vasilescu a votat la o secţie de votare amenajată în incita Liceului CFR din Craiova, unde a venit însoţită de fiul său, soţul ei, Claudiu Manda, şi fiul acestuia.