Evenimentul Zilei > Actualitate > OFICIAL | Încă un fotbalist român va juca în Belgia. Va semna astăzi contractul cu noua sa echipă
OFICIAL | Încă un fotbalist român va juca în Belgia. Va semna astăzi contractul cu noua sa echipă

OFICIAL | Încă un fotbalist român va juca în Belgia. Va semna astăzi contractul cu noua sa echipă

După Alex Chipciu, Nicușor Stanciu (ambii la Anderlecht Bruxelles), Cristian Manea (Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic) și Răzvan Marin (Standard Liege), Dorin Rotariu a plecat, astăzi, spre Belgia, unde urmează să facă vizita medicală şi să semneze contractul cu Club Brugge.

Dinamo a ajuns, în cele din urmă, la un numitor comun cu gruparea belgiană, iar mijlocașul în vârstă de 21 de ani se va alătura noii sale echipe. Club Brugge a plătit în schimbul lui Rotariu suma de 2,2 milioane de euro, anunţă Digi Sport.

Mutarea lui Rotariu a fost anunțată pe pagina de Facebook a formației Club Brugge, care i-a urat „Bun venit” românului. Rotariu a semnat un acord valabil pe 3 ani și jumătate.

La Dinamo, Dorin Rotariu a înscris 22 de goluri în 115 partide. A debutat şi la naţionala României, unde a strâns două selecţii. Mai mult, Club Brugge a cucerit de 14 ori titlul în Belgia, are 11 Cupe ale Belgiei și 13 Supercupe.