Evenimentul Zilei > Politica > OFERTĂ de ULTIMĂ ORĂ din partea lui TĂRICEANU pentru Kelemen Hunor. Ce i-a propus ȘEFUL SENATULUI
OFERTĂ de ULTIMĂ ORĂ din partea lui TĂRICEANU pentru Kelemen Hunor. Ce i-a propus ȘEFUL SENATULUI

OFERTĂ de ULTIMĂ ORĂ din partea lui TĂRICEANU pentru Kelemen Hunor. Ce i-a propus ȘEFUL SENATULUI

Călin Popescu Tăriceanu i-a făcut o ofertă lui Kelemn Hunor, după ce acesta a anunțat că UDMR va merge până la capăt cu amendamentul privind persoanele cu dizabilități.

Kelemen Hunor a anunțat că UDMR va merge până la capăt cu amendamentul privind persoanele cu dizabilități și este chiar posibil ca deputații formațiunii să nu voteze Legea pensiilor. Oferta pentru UDMR a venit rapid, de la Călin Popescu Tăriceanu.

„Dacă au niște propuneri, suntem dispuși să îi ascultăm.”, a răspuns Călin Popescu Tăriceanu.

Deputatul USR Cristian Seidler a anunțat, marți, că va discuta cu juriștii și cu partidele de opoziție pentru a contesta la CCR Legea pensiilor, existând cel puțin trei motive de neconstituționalitate. Și președintele Consiliului Național al Dizabilității a anunțat că ia acest demers în considerare.

„Exită din punctul nostru de vedere cel puțin trei motive de neconstituționalitate a acestei legi. Vom discuta cu juriștii și cu ceilalți colegi din opoziție să înaintăm către CCR o verificare de constituționalitate, care nu va împiedica intrarea în vigoare a legii, deoarece acesta trebuie să intre în septembrie 2021. Până atunci CCR are timp”, a decșarat Seidler, la finalul ședinței Comisiei pentru muncă a Camerei Deputaților.