Evenimentul Zilei > EVZ Special > Obosiți de atâta muncă, Mircea Badea, Mihai Gâdea și Adrian Ursu se distrează în Las Vegas pe banii lui Voiculescu
Obosiți de atâta muncă, Mircea Badea, Mihai Gâdea și Adrian Ursu se distrează în Las Vegas pe banii lui Voiculescu

Obosiți de atâta muncă, Mircea Badea, Mihai Gâdea și Adrian Ursu se distrează în Las Vegas pe banii lui Voiculescu

Badea s-a pozat doar în slip la piscina luxosului hotel unde sunt cazați. Mihai Gâdea n-a renunțat la costum.

Mircea Badea, Adrian Ursu și Mihai Gâdea au plecat în America să facă Paștele. Și l-au petrecut mai exact în Las Vegas, după o escală în Washington unde s-au lăudat că au dus o petițție contra abuzurilor din România pe care ar fi semnat-o peste o sută de mii de inși.

Cei trei sunt într-un fel de vacanță-preambul al mult-așteptatului „eveniment” în vare producțiile Antenei 3 vor fi premiate în cadrul concursului „New York Festivals Worlds Best [email protected]”, un concurs-șușanea în care cine plătește și căștigă. Dezvăluirea penibilei viitoare autopremieri a făcut-o blogger-ul român stabilit în SUA, Marian Petruța, pe blogul său personal: rousa.blogspot.com.

ESCROCHERIA PREMIILOR. Dezvăluiri: Mircea Badea va premia Antena 3 cu premii cumpărate de Antena 3 – 860 de dolari/premiu. Un blogger român stabilit în SUA îi SPULBERĂ

Până una-alta, conform pozelor postate de Mircea Badea și Mihai Gâdea pe conturile lor de Facebook, cei trei mercenari ai lui Felix se distrează la culme prin cluburile și cazinourile din Las Vegas, Mircea Badea pozându-se, cum altfel, la bustul gol, la margine piscinei luxosului hotel unde sunt cazați.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Special
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: