Evenimentul Zilei > Monden > Oana Zăvoranu i-a spus adevărul lui Alex Ashraf, fix de ziua lui. Mesajul care a isterizat internetul!
Oana Zăvoranu i-a spus adevărul lui Alex Ashraf, fix de ziua lui. Mesajul care a isterizat internetul!

Oana Zăvoranu i-a spus adevărul lui Alex Ashraf, fix de ziua lui. Mesajul care a isterizat internetul!

Oana Zăvoranu are o căsnicie foarte fericită cu Alex Ashraf. Vedeta a ținut să își arate iubirea față de soțul ei în văzul tuturor și i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de sociliazare, chiar de ziua lui.

Oana Zăvoranu și soțul ei sunt foarte activi pe rețelele de socializare. Aceștia postează frecvent fotografii romantice împreună. Bruneta a ținut să își arate sentimentele în fața fanilor și să îi facă o surpriză de ziua lui.

Oana Zăvoranu și-a deschis inima

Vedeta a ținut să îi mulțumească lui Alex Ashraf pentru iubirea pe care i-o oferă în fiecare zi și pentru respectul cu care o tratează.

„La mulți ani, iubitul meu! Îți doresc tot binele din lume, sănătate și fericire infinită alături de noi, mica ta familie care te iubește și te prețuiește enorm. Să îți (ne) dea Dumnezeu putere de a realiza numai lucruri unice și mărețe, așa cum meriți pe deplin. Nimic nu ajută mai mult un om decât dragostea adevărată… și tu ai parte de ea din plin alături de noi. Te iubesc, puiul meu, ești sufletul meu! Ești pufarina mea și ”tată” pentru atâția copilași blănoși. Te iubim!”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu, pentru soțul ei, potrivit wowbiz.

Bruneta urmează să devină mămică?

Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește să aibă un copil cu soțul ei, iar aceștia au început să facă demersurile. Vedeta va apela la o mamă surogat și deja a verificat mai multe clinici din Ucraina. Marea ei dorință este să aibă un băiat și să devină soacră.

„E un gând mai vechi al meu şi l-am mai împărtăşit cu unul sau cu altul. M-am interesat, în Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Şi totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinţi, vede dacă poate recolta de la bărbat şi de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieţii şi dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găseşti mama-surogat.

Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci şi să fii atent la contractele semnate cu diverse părţi. Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să ţin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai ştiu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă! Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-să! Realizaţi ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoţocârlele şi specimenele din jurul băiatului meu?”, a povestit Oana Zăvoranu în urmă cu puțîn timp.