Alex Bodi a fost nevoit să intre în carantină instituționalizată, iar Bianca Dragușanu a oferit detalii picante despre vizitele de la hotel.

După ce Alex Bodi i-a tras clapa sexy-rusoaicei, afaceristul a fugit cu viteza vântului în brațele Biancăi. Cu toate că cei doi așteptau să petreacă momente memorabile împreună, planurile le-au fost date peste cap de către autorități.

După ce a fost oprit de oamenii legii pentru că ar fi condus cu 104 km/h într-o zonă unde existau restricții de circulație de 50 km/h, autoritățile au declarat că Bodi ar fi trebuit să fie în carantină,  în perioada 13 iunie-26 iunie. Prin urmare, măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, iar fostul soț al Biancăi Dragușanu a fost dus la hotel, pentru a sta în carantină.

Bianca Dragușanu nu a putut să își lase iubitul singur în astfel de momente, așa că frumoasa blondină a decis să îi facă mai multe vizite lui Bodi pentru a îmi mai curma „suferința”.

Bianca Drgușanu le-a mărturisit prietenelor sale că că hotelul este împărțit în două corpuri. O clădire de cinci stele, cu pișcină, acolo unde ar fi stat singură în cameră și unde a petrecut împreună cu fiica lui Bodi și o altă clădire de patru stele, locul în care se află persoanele carantinate.

Ba mai mult, Bianca a mai spus că nu ar fi avut prea mare sorţi de izbândă chiar dacă și-ar fi dorit să meargă în vizită la Alex Bodi. Și asta pentru că locația în care afaceristul este închisă, iar oamenii legii asigura paza permietrului respectiv.

„Și dacă doream să ajung la Alex nu cred că reușeam. Hotelul în care se află el, Ramada Parc, este foarte bine securizat. Regulile sunt extrem de stricte, nu intră și nu iese nimeni. Mi-e dor de el! Noi nu ne-am văzut de când a fost dus în carantină! Este păzit în permanență de polițiști și jandarmi”, le-ar fi spus Bianca Drăgușanu prietenelor ei, potrivit Cancan.

Alex Bodi și Bianca Drgușanu, unul dintre cele mai controversare cupluri din showbiz-ul autohton, s-au împăcat recent, însă rămâne de văzut dacă relația lor va rezista sau se va destrăma din nou.