Evenimentul Zilei > Monden > O vedetă ProTV a izbunit în lacrimi în direct. Nu și-a mai putut stăpâni emoțiile
O vedetă ProTV a izbunit în lacrimi în direct. Nu și-a mai putut stăpâni emoțiile

O vedetă ProTV a izbunit în lacrimi în direct. Nu și-a mai putut stăpâni emoțiile

O vedetă ProTv a izbucnit în lacrimi în timp ce se afla în direct. Emoțiile au copleșit-o și a fost consolată de colegul de platou.

Duminică dimineață a fost ultima ediție a emisiunii „Ora Exactă în Sport” de pe Pro Arena. Aceasta a fost scoasă din grila de programe de conducerea trustului Pro. Întreaga echipă a primit preaviz, iar jurnaliștii au fost anunțați că nu vor mai avea un loc de muncă după data de 5 februarie. Se pare că motivul pentru care șefii trustului au luat această decizie a fost audiența slabă a emisiunii.

Copleșită de emoții

La ultima ediție, Mihai Mironică și-a asumat rolul de moderator a avut-o ca invitată chiar pe colega sa pe Ioana Cosma. Cei doi au depănat amintiri și au prezentat câteva dintre cele mai savuroase momente din istoria emisiunii. După mai multe hohote de râs, pe Ioana Cosma au cuprins-o emoțiile, iar jurnalista a izbucnit în lacrimi la finalul emisiunii.

Sursa: Facebook

„Ora Exactă în Sport” va fi înlocuită în grila de programe cu două seriale de comedie din anii 90: „Familia Bundy” și „Seinfeld”.

În urmp cu două zile Ioana Cosma a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook în care dă de înțeles că nu a decis încă ce va face în continuare. Există însă mai multe zvonuri că ar fi semnat deja un contract cu Prima News. Înțelegerea ar fi fost intermediată de Costi Mocanu (director de știri și emisiuni informative la Prima TV) care i-a fost coleg mulți ani ani la ProTv și care o cunoaște foarte bine.

 

Jurnaliști cu experiență

Ioana Cosma are o experiență în presă de peste 25 de ani și lucra la Protv de peste două decenii. A fost mai întâi reporter, iar apoi a realizat mai multe emisiuni sportive. În mai 2019 a comentat primul meci de fotbal, finala Cupei României la feminin, alături de Adi Dobre.

Mihai Mironică are și el o experiență de 30 de ani în televizioane și era la ProTV din anul 1995. Era cunoscut în special ca și comentator de fotbal, dar a mai comentat și meciuri de tenis și volei, competiții de atletism și chiar și turneuri de rodeo, potrivit gsp.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: