Evenimentul Zilei > Justitie > O timișoreancă, REGINA HOAȚELOR din buzunare, în Germania
O timișoreancă, REGINA HOAȚELOR din buzunare, în Germania

O timișoreancă, REGINA HOAȚELOR din buzunare, în Germania

O tânără de 32 de ani pe numele căreia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, a fost depistată de poliţiştii timişeni, în urma schimbului de date şi informaţii operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. - I.G.P.R.. Femeia a pus pe jar autoritățile germane după ce a reușit să comită, fără să fie prinsă, sute de furturi.

Marți dimineață, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat –o pe Irina Gheorghevici, o tânără de 32 de ani, urmărită internaţional. ”Pe numele acesteia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, fiind bănuită de comiterea mai multor infracţiuni contra patrimoniului, pe teritoriul Germaniei. Pentru depistarea femeii, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R.”, a declarat Ancuța Morariu, ofițerul de presă al Poliției Timiș.

Concret, timișoreanca a jefuit peste 500 de cetățeni germani, căpora le-a furat portmoneele sau teefoanele mobile din buzunare.

Cea în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore şi introdusă în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi prezentată  magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, care vor dispune măsurile legale până la predarea către autorităţile germane.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: