O primăvară ruşinoasă pentru un băieţel de 12 ani. AFLĂ cum a fost pedepsit pentru că a furat | VIDEO

O primăvară ruşinoasă pentru un băieţel de 12 ani. AFLĂ cum a fost pedepsit pentru că a furat | VIDEO

Drept pedeapsă că a furat, un băiat în vârstă de 12 ani, din SUA, a fost pedepsit de părinţi să-şi petrească vacanţa de primăvară pe strada din faţa casei, cu o pancartă pe care a fost scris un mesaj.

Jose Gonzalez, de 12 ani, din Denver, a fost prins de tatăl său că a furat 100 de dolari din portofelul verişorului său. În loc să-l bată, ori să-i interzică diferite plăceri ale copilului, părintele s-a gândit la o altă pedeapsă: în vacanţa de primăvară, copilul va sta pe strada din faţa casei, aproape 10 ore, cu o pancartă pe care va scrie: "Sunt hoţ! Am furat bani de la un membru al familiei. Nu îmi daţi bani!"

Tocmai pentru că va fi ruşinos pentru el, scrie ziarul local "Denver Post", părinţii speră că este pentru prima şi pentru ultima dată când fiul lor va mai fura bani. "Acesta a fost pentru prima oară când a făcut aşa ceva. Sper că este şi ultimul", a mai spus tatăl inventiv. Bărbatul a mai spus că fiul său este un copil bun şi a fost surprins să afle că a furat banii din portofelul rudei. <iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/ZazToipYrHk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ne puteți urmări și pe Google News