Evenimentul Zilei > Actualitate > O persoană fără adăpost a primit 100 de dolari. Ce a făcut cu banii te va EMOŢIONA până la LACRIMI | VIDEO
O persoană fără adăpost a primit 100 de dolari. Ce a făcut cu banii te va EMOŢIONA până la LACRIMI | VIDEO

O persoană fără adăpost a primit 100 de dolari. Ce a făcut cu banii te va EMOŢIONA până la LACRIMI | VIDEO

O persoană fără adăpost a primit, de la un tânăr, 100 de dolari, iar modul în care a cheltuit banii a stârnit un val de uimire.

Tânărul l-a urmărit pe bărbatul fără adăpost pe o distanţă de câţiva kilometri şi l-a filmat pe ascuns. Atunci când bărbatul a intrat într-un magazin, cel care i-a oferit banii a crezut că îi va cheltui pentru a-şi cumpăra alcool sau droguri.

Însă a avut parte de o mare surpriză. După ce a ieşit din magazin, bărbatul s-a întâlnit cu alte persoane fără adăpost şi le-a oferit mâncare, pe care o cumpărase din magazin. Iar partea şi mai emoţionantă vine abia acum: el nu îi cunoştea pe cei cărora le-a oferit hrană.

Când tânărul i-a spus că l-a urmărit pentru a afla ce va face cu banii, că este emoţionat şi că îi oferă încă 100 de dolari, bărbatul fără adăpost i-a spus cum a ajuns pe stradă.

"Locuiam cu părinţii mei, iar tatăl meu vitreg avea cancer. Asigurarea nu a acoperit, însă, toate costurile tratamentului. Mi-am dat demisia, deoarece trebuia să am grijă de el. A murit, iar după două săptămâni, a murit şi mama mea din cauza unui blocaj renal", a spus el.

Clădirea în care locuiam a fost scoasă la vânzare, iar eu am ajuns pe străzi. Au trecut patru luni de atunci. Există mulţi oameni care sunt victimele circumstanţei şi nu au devenit persoane fără adăpost pentru că sunt leneşe sau dependente de alcool şi droguri, ci pentru că, de exemplu, au divorţat. Există mulţi oameni buni care nu au unde locui", a adăugat omul care, deşi nu are unde locui, s-a gândit la cei care mor de foame pe străzi şi le-a oferit alimente.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: