Evenimentul ZileiActualitateO nouă răfuială între interlopi. S-a anunțat o răzbunare de proporții

O nouă răfuială între interlopi. S-a anunțat o răzbunare de proporții

O nouă răfuială între interlopi. S-a anunțat o răzbunare de proporții
Avertismentul lui Marcel Vela, fostul ministru al Internelor, precum și tentativa autorităților, cel puțin prin declarații la venil public, de a liniști clanurile de interlopi care controlează Capitala, nu au dat roade.

Micii și marii interlopi continuă să se amenințe, atât față-n față cât și pe YouTube. Mai mult, aceștia transmit mesaje sângeroase, provocatoare pe diverse rețele de socializare.

Acesta este și cazul celebrei grupare a Sportivilor.Interlopul Bebino, cunoscut după ce i-au fost tăiate degetele într-o încăierare sângeroase din fața Parlamentului României, este amenințat. Din nou.

Tyson, săgeata lui Mircea Nebunu?

Un interlop din anturajul lui Mircea Nebunu, proclamat lider al grupării Sportivilor, a postat pe internet o serie de mesaje în care atît Bebino, cât și tatăl său, Joe, sunt jigniți și amenințați.

Bărbatul, pe numele său Marius Victor, dar cunoscut în cercurile de sportivi drept Tyson, spune că cei doi, tată și fiu, sunt lipsiți de caracter și îi îndeamnă pe cei care îi întâlnesc să-i scuipe. „Ăștia doi au același caracter, caracter infect ca să știți. Și pe ăsta (n.r Joe), la fel, când îl vedeți pe stradă să îl scuipați și să îl înjurați că merită, vă dau eu voie”, a scris Tyson.

Ce ar fi pățit Bebino în pușcărie

Acesta a precizat că Bebino, atunci când a fost închis, ar fi avut necazuri la închisoare cu alți deținuți, care i-ar fi luat pachetele și l-ar fi obligat să doarmă în „patul 3”, care este destinat deținuților care nu se bucură de respect.

„Acum când ai stat la pușcărie, perioada aia de patru luni când ai intrat pe cameră și au țipat ăia pe tine și te-a mutat la patul 3, la curățenie, să speli pe jos, să speli WC-urile și chiuvetele. Și îți mai aduci tu aminte când unul dintre ăia din cameră, că erau o brigadă, ți-a zis să mergi pe vârfuri, să nu mai deranjezi?”, a mai scris Marius Victor, zis Tyson.

Zis și King Kong din Berceni, fiul lui Joe ar fi fost implicat și în afaceri cu droguri, anunță Spynews. Pentru că ar fi decis să colaboreze cu autoritățile, a ajuns să fie vânat de mai mulți rivali, între care și Marian Bejan, un traficant extrem de periculos. Acesta din urmă ar fi ordonat asasinarea lui Bebino. Care a scăpat, momentan, de asasinare, dar nu fără un preț plătit. Două degete l-a costat răfuiala.

 


Accesează: