Evenimentul Zilei > Social > O nouă metodă de … îmbogăţire
O nouă metodă de … îmbogăţire

O nouă metodă de … îmbogăţire

O nouă metodă de îmbogăţire ... a sufletului. O invitaţie pentru o activitate recreativă în aer liber. Nu doare şi creşte buna dispoziţie.

Muzeul Literaturii Române Iași propune o nouă metodă de îmbogăţire. A deschis campania de susținere a lecturii în aer liber, prin readucerea cărților în rafturile Bibliotecii din Parcul Lecturii, cu acces liber la public.

Rafturile se găsesc lângă coloanele intrării principale a Muzeului „Vasile Pogor”, iar volumele se află la dispoziția cititorilor și în afara programului de vizitare a muzeului. În același timp, MLR Iași lansează apelul pentru donații de cărți, orice contribuție fiind binevenită în vederea îmbogățirii ofertei de lectură și a dezvoltării spiritului participativ.

         Lansată în luna iulie 2013, inițiativa MLR Iași s-a bucurat de succes, din ce în ce mai mulți iubitori de cărți alegând Parcul Lecturii de la Casa Pogor ca spațiu alternativ de lectură. Zona are și o rețea proprie de wireless, pentru cei care preferă lectura online sau care caută un spațiu de lucru liniștit, central și relaxant. Proiectul s-a dezvoltat prin donații de cărți care au venit de la persoane private, dar și de la edituri, ONG-uri sau instituții de presă locale.

         Cei care doresc să susțină proiectul prin donații o pot face zilnic la sediul Muzeului „Vasile Pogor”, instituție ce face parte din MLR Iași.

Anul trecut, în jur de 1300 de cititori au ales să citească în Parcul Lecturii şi să-şi îmbogăţească sufletul şi cunoştinţele.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: