Michael Cohen, fostul avocat al lui Donald Trump, președintele Statelor Unite ale Americii, va publica în luna septembrie o carte al cărei titlu este „Adevăratul, adevăratul Donald Trump”. În prezent, el se află în arest la domiciliu. EL execută o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală, declarații false și încălcarea legii electorale privind finanțarea campaniilor.

Prefața cărții lui Cohen a fost publicată pe siteul DisloyalTheBook.com. Avocatul face o serie de acuzații dure la adresa șefului de la Casa Albă, despre care spune că vrea să fie președinte pe viață pentru a evita să intre la pușcărie. Se mai afirmă că recentele scandaluri în care a fost implicată administrația Trump sunt vârful icebergului și detali despre ele vor putea fi citite în carte.

Cohen s-a apucat să scrie în timp ce se afla în spatele gratiilor. El a fost acuzat de evaziune fiscală, declarații false și încălcarea legii electorale privind finanțarea campaniilor. Ultima acuzație a fost legată de plata unor femei pentru a păstra tăcerea cu privire la aventurile lui Trump înainte de alegerile prezidențiale din 2016, judecătorii considerând că plățile făcute de Cohen trebuiau declarate ca finanțare electorală.

„Pe măsură ce trecea timpul și mă gândeam la bărbatul pe care îl cunoșteam am devenit tot mai convins că Trump nu va renunța la putere de bună voie. Acest gen de scandaluri care au apărut în ultimul timp, vor continua să iasă la lumină cu o frecvență și mai mare. Dacă Trump va câștiga un nou mandat, scandalurile acestea vor fi vârful icebergului”, a afirmat fostul apropiat al lui Trump.

Pe de altă parte, Cohen este convins că Trump știe că în viitor va ajunge la închisoare. „Acesta este Trump pe care îl cunosc. Își proiectează păcatele și crimele asupra celorlalți. Parțial pentru a distrage atenția și a crea confuzie. El crede că toată lumea este la fel de corpută și nemiloasă ca el. Are o mentalitate otrăvitoare pe care o cunosc bine”, scrie avocatul.

sursa: Daily Mail