Evenimentul Zilei > Monden > O mare artistă a scăpat din iad! Ce i-a făcut monstrul pervers? A drogat-o şi a…
O mare artistă a scăpat din iad! Ce i-a făcut monstrul pervers? A drogat-o şi a…

O mare artistă a scăpat din iad! Ce i-a făcut monstrul pervers? A drogat-o şi a…

Faimoasa cântăreaţă britanică Duffy a dezvăluit într-o postare pe Instagram ce i s-a întâmplat în momentul în care a fost drogată, răpită şi violată de agresorul ei.

Cea al cărei nume real este Aimee Anne Duffy şi care a devenit celebră în 2008 odată cu hitul Mercy, a acceptat să vorbească din nou despre episodul şocant care a început chiar de ziua ei de naştere, într-un restaurant. Prima oară o făcuse în februarie 2020.

„Era ziua mea, am fost la restaurant, am fost drogată 4 săptămâni şi am călătorit într-o ţară străină. Nu-mi amintesc cum am ajuns într-un avion şi apoi în spatele unui vehicul.

Am fost pusă într-o cameră de hotel şi făptaşul s-a întors şi m-a violat. Îmi amintesc durerea şi faptul că încercam să rămân conştientă în cameră după ce s-a întâmplat.

Am rămas blocată cu el pentru încă o zi, iar el nu se uita la mine. Mergeam în spatele lui, eram cumva conştientă şi retrasă. El mă putea termina.

Nu știu cum am avut puterea să îndur acele zile, am simțit prezența a ceva care m-a ajutat să rămân în viață. Am zburat înapoi cu el, am rămas calmă și la fel de normală cât putea fi cineva într-o situație de genul acesta, iar când am ajuns acasă, am stat amețită, ca un zombie.

Știam că viața mea este în pericol imediat. El a făcut mărturisiri voalate că ar fi vrut să mă omoare. Cu puţina putere pe care am avut-o, instinctul meu era să alerg și să găsesc un loc în care să scap şi pe care el nu-l putea găsi.

Autorul m-a drogat în propria mea casă în cele patru săptămâni, nu știu dacă m-a violat acolo în acea perioadă, îmi amintesc doar că am ajuns în jurul mașinii în țara străină.

(…) Nu ştiu dacă am fost drogată deasupra mării; mă gândesc că mi s-a dat un drog de clasa A şi el nu putea călători cu acesta”, a transmis Duffy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cântăreaţa nu a mai scos nici un album din 2010 şi în februarie a explicat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor: „Vă întrebaţi de ce nu am ales să-mi folosesc vocea pentru a-mi exprima durerea? Nu am vrut să arăt lumii tristeţea din ochii mei. M-am întrebat cum aş putea să cânt din inimă dacă ea este frântă?”

Foto: Duffy, în timpul unui concert susţinut în 2009.