O mamă, salvată de la moarte de copiii săi. Soțul o amenința cu un cuțit

O mamă, salvată de la moarte de copiii săi. Soțul o amenința cu un cuțit Violență fizică. Sursa foto: arhiva EVZ

O mamă din județul Suceava a fost salvată de la moarte chiar de către doi din copiii săi, după ce aceștia și-au confruntat tatăl care o amenința pe femeie cu un cuțit.

Deși au opt copii împreună, cei doi soți au decis în urmă cu două luni să se separe. De atunci însă, femeia nu a mai avut liniște, deoarece soțul său a continuat să-i facă probleme.

Suceava. Doi copii și-au salvat de la moarte mama

După ce a văzut scena în care mama lui era amenințată cu un cuțit, băiatul de 11 ani a încercat să-i țină piept tatălui său, dar a fost lovit și el.

Când situația a devenit critică și viețile lor au fost amenințate, sora băiatului, de 15 ani, a apelat numărul de urgență 112.

Ne puteți urmări și pe Google News

Forțele de ordine din Suceava au inițiat o anchetă pentru cazul de violență în familie și au emis un ordin de protecție temporar împotriva bărbatului. Acesta este obligat să mențină o distanță minimă de 50 de metri față de soție, copii și locuința acestora.

poliție, Suceava

Poliție. Sursa foto: Jaromír Chalabala | Dreamstime.com

„Poliţia oraşului Frasin a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o minoră cu privire la faptul că mama sa este ameninţată cu un cuţit de către tatăl ei. Echipajul de serviciu s-a deplasat în regim de urgenţă în zona indicată, stabilind că victima, o femeie de 36 ani, din comuna Stulpicani, este căsătorită cu un bărbat, având împreună opt copii, însă nu mai locuiesc împreună de aproximativ două luni de zile, femeia locuind împreună cu copiii la o altă casă.

În noaptea de 23/24.05.2024, bărbatul a intrat în imobilul unde locuieşte soţia sa împreună cu copiii, având în mână un cuţit, ameninţând-o şi bruscând-o. În conflict, pentru a-şi apăra mama a intervenit şi un minor de 11 ani, fiul celor doi, moment în care a fost şi el agresat de tată”, au precizat reprezentanții IPJ Suceava.

Bărbatul, reținut pentru 30 de zile

În plus, bărbatul din Suceava a fost reținut de către forțele de poliție și mai târziu a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile de către judecătorii Judecătoriei Gura Humorului.

Arest

Arest. Sursa foto: Dreamstime.com