Evenimentul Zilei > Actualitate > O legendă a lui Real Madrid vine la București! Ce alte star-uri vor juca în meciul de RETRAGERE al lui Marica
O legendă a lui Real Madrid vine la București! Ce alte star-uri vor juca în meciul de RETRAGERE al lui Marica

O legendă a lui Real Madrid vine la București! Ce alte star-uri vor juca în meciul de RETRAGERE al lui Marica

Meciul de retragere al lui Ciprian Marica va fi marcat de participarea unor nume de calibru din fotbalul european. Partida va avea loc anul viitor, în vară, pe „Arena Națională”.

Ciprian Marica (31 de ani) a decis să-și încheie cariera de jucător, forțat fiind din cauza problemelor medicale. Potrivit „Gazeta Sporturilor”, Marica  și unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Adrian Thiess, au pus la cale un super-meci, ce va avea loc în vara lui 2017, în Capitală.

„Acest eveniment este în pregătire, sunt surprins că ați aflat deja de el. Momentan, sigur e doar locul pe care se va disputa partida, e vorba despre Arena Națională. Căutam să găsim data cea mai potrivită pentru ca la această acțiune să participe cei mai buni jucători cu care Ciprian a jucat în cariera lui. Marica este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, cu care am și unele afaceri, era firesc să mă implic și să organizăm un meci unic pentru el. Dacă l-am adus pe Messi la București, cred că pot să-i fac o gală de 5 stele și lui Marica”, a spus Thiess pentru sursa citată.

În meciul de retragere al lui Marica vor evolua numeroși fotbaliști români (Lobonț, Stelea, Chivu, Raț, Rădoi sau Mutu), dar și vedete internaționale, precum Raul, Dario Srna, Klaas-Jan Huntelaar, Sami Khedira sau Anatoli Timoşciuk, foști colegi cu Ciprian la Șahtior Donețk și Schalke 04.

Marica va juca câte 45 de minute în ambele echipe, în meciul ce se va desfășura pe „Arena Națională”.