Evenimentul Zilei > Actualitate > O fetiţă de cinci ani a TUNS-O PE SORA SA mai mică. Vezi ce a ieşit!
O fetiţă de cinci ani a TUNS-O PE SORA SA mai mică. Vezi ce a ieşit!

O fetiţă de cinci ani a TUNS-O PE SORA SA mai mică. Vezi ce a ieşit!

Două surori s-au jucat de-a coaforul, iar rezultatul îl vor ţine minte toată viaţa: fetiţa cea mică, de numai trei ani, s-a ales cu podoaba capilară compromisă.

Într-o înregistrare făcută de tatăl copilelor, reporter de meserie, Sadie în vârstă de cinci povesteşte cum a început totul. Fetiţa spune că, atunci când a apucat foarfecele în mână, a avut cele mai bune intenţii. Voia doar să-i taie buclele surorii sale mai mici, Eva, însă lucrurile au luat repede o întorsătură tragi-comică.
"Abia când am terminat mi-am dat seama că ceea ce am făcut e rău, e chiar foarte rău", admite năstruşnica fetiţă. Sadie a mai spus că bănuia că părinţilor nu le va plăcea tunsoarea surorii sale, însă nu credea că mama ei ar putea fi la un pas de infarct.
Ca să iasă totuşi din încurcătură, s-a gândit să le explice alor săi care sunt dezavantajele unui păr lung. "Aproape că-i ajungea până la fund. Încă puţin şi ar fi riscat să şi-l înmoaie în toaletă şi atunci ar fi fost scârbos", a încercat o scuză micuţa frizeriţă. În final, Sadie a ţinut să sublinieze că o astfel de muncă cere multă concentrare şi că nu e pentru oricine.